Palvelut

Yrityksemme tarjoaa seuraavia palveluja:

 

MESSUJEN MATERIAALI (matot ja viscot) KIERRÄTYKSEN KAUTTA MAINOSLAHJOIKSI

Yrityksenne on ollut messuilla tai näyttelyssä, ja haluaisitte kierrättää sieltä messuosaston materiaalin jotenkin muuten kuin siirtämällä sen polttojätteeksi! Tehdään yhdessä niistä yritykseesi liike- tai henkilöstölahjoja! Jään odottamaan yhteydenottoasi! Halutessasi saat kierrätyksestä todistuksen!

Liikelahja -referenssi: Seinäjoki Congress Oy

 

OMPELUPALVELU

Tarvitseeko korjata vaatteitasi tai haluat uusien verhojen ylä- ja alakäänteet ommeltavan? Suoritan pienimuotoisia korjausompeluja tilauksesta. Tästä näet voimassaolevan hinnastoni. Hinnasto löytyy myös työhuoneeltani. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Maksu suoritetaan joko käteisellä, kortilla tai erillisellä laskulla.

Referenssi: Vaatelainaamo Tanttu, Seinäjoki

 

KÄSITYÖOPETUS

Esim. tyhy-kurssit, yhteiset kässäillat, yksilöopetus jne. Vaihtoehtoja on monia. Laita sähköpostia tai soita niin sovitaan aika, paikka ja aihe! Aiheita voi olla vaikka pienimuotoinen neulonta (kutominen), virkkaus, nypläys tai vaikkapa supersuosittu korvispaja. Tulossa myös korinpunonta!

 

IT- JA TOIMISTOPALVELUT: nettisivujen ja verkkokaupan rakentaminen, nettitilaisuuden (webinaari, nettikoulutus) fasilitaattori, pienimuotoiset toimistopalvelut 

Minulla on yli 20 vuoden kokemus toimistotyöstä ja siitä vielä yli 7 vuoden kokemus it-alalta, joten "ATK" pelottaa sinua, ota yhteys! Mä voin auttaa! 

Webinaarin fasilitaattori -referenssi: Mielenankkuri Oy

 

KÄSITYÖN OPETUKSEN SIJAISUUDET, APUKÄDET JA MUUT TILAPÄISTYÖT ETELÄ-POHJANMAAN ALUEELLA

Puuttuuko sinulla sijainen käsityöalalle? Tarvitsetko pikaisesti apukäsiä ompeluun? Onko sinulla pula messujen tai näyttelyiden rakentajasta? Tarvitset tilapäisapua kahvilaan, tiskaria ravintolaan tmv, onnistuu (hygieniapassi löytyy). Teen siis yksittäisiä keikkatöitä. Ota yhteyttä joko puhlimitse  045 615 9773 tai sähköpostitse: miia@miieli.fi ja synkataan kalenteri!

Käsityöopetus -referenssi: Seinäjoen Kansalaisopisto

 

TALOUSNEUVONTAA SEKÄ KIRJA: "Pers´aukisesta rahataitajaksi"

Osa läheisistämme tietääkin, että muutimme rahatarinamme suunnan vuonna 2018. Kirjoitimme tästä kirjan ja julkaisimme sen marraskuussa 2023 omakustanteisesti. Kirja löytyy kirjakauppoista, mutta myös meillä on itsellämme muutama kappale myynnissä. Mikäli haluat tilata kirjan omaksesi, voit tehdä sen klikkaamalla tästä. Mikäli sinua kiinnosta sparraus (joko lähitapaamisena tai nettikokouksena) laittaessasi omaa henkilökohtaista talouttasi kuntoon, laita viesti tästä!