Palvelut

Yrityksemme tarjoaa käsityönä kierrätysmateriaalista valmistettuja mainoslahjoja sekä messu- ja nettisivurakentamista.

 

MESSUJEN MATERIAALI (matot ja viscot) KIERRÄTYKSEN KAUTTA MAINOSLAHJOIKSI

Yrityksenne on ollut messuilla tai näyttelyssä, ja haluaisitte kierrättää sieltä messuosaston materiaalin! Tehdään yhdessä niistä yriyksesi liike- tai henkilöstölahjoja! Klikkaa otsikkoa, niin löydät lisätietoja. Jään odottamaan yhteydenottoasi! Ps. Kierrättävälle firmalle todistus kierrätyksen toteutumisesta!

Liikelahja -referenssi: Seinäjoki Congress Oy

 

KORJAUSOMPELU

Suoritan myös pienimuotoisia korjausompeluja tilauksesta. Klikkaamalla otsikkoa näet hinnostoni. Hinnasto löytyy myös työhuoneeltani. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Maksu suoritetaan joko käteisellä, kortilla tai laskulla.

Referenssi: Vaatelainaamo Tanttu, Seinäjoki

 

KÄSITYÖOPETUS

Esim. tyhy-kurssit, yhteiset kässäillat, yksilöopetus jne. Vaihtoehtoja on monia. Mieti aihe ja laita sähköpostia tai soita! Otsakkeesta klikkaamalla löydät vaihtoehtoja!

 

NETTISIVUJEN JA VERKKOKAUPAN RAKENTAMINEN tai nettitilaisuuden fasilitaattori

Mitä mieltä olet nettisivuistani? Tai verkkokaupastani? Haluaisitko sinäkin saada samantyyliset?

Klikkaa otsikkoa, niin kerron, miten voin rakentaa sinulle samantyyliset!

Webinaarin fasilitaattori -referenssi: Mielenankkuri Oy

 

 

SIJAISUUDET, APUKÄDET, TILAPÄISTYÖT ETELÄ-POHJANMAAN ALUEELLA

Puuttuuko sinulla sijainen käsityöalalle? Tarvitsetko pikaisesti apukäsiä ompeluun? Onko sinulla pula messujen tai näyttelyiden rakentajista? Teemme yksittäisiä keikkatöitä. Ota yhteyttä joko puhlimitse  045 615 9773 tai sähköpostitse: miia@miieli.fi ja synkataan kalenteri! Käsityöopetus -referenssi: Seinäjoen Kansalaisopisto

 

KIRJA: "Pers´aukisesta rahataitajaksi"

Osa läheisistämme tietääkin, että muutimme rahatarinamme suunnan vuonna 2018. Kirjoitimme tästä kirjan ja se on nyt valmis. Meillä on muutama kappale myynnissä itsellämme. Mikäli haluat tilata kirjan omaksesi ennen kuin varasto loppuu, voit tehdä sen klikkaamalla otsikkoa, lukea sieltä lisää sekä tehdä tilauksen.

 

 

Voit aina myös ottaa yhteyttä myös tästä: 

sähköpostitse tai soita!