Zero Waste Auntie Miieli®  on kiertotaloutta ja vastuullisuutta rehellisellä pohjalaisella asenteella!

Messumatot ovat polttojätettä messujen jälkeen. Siitä voidaan pääsääntöisesti kuitenkin yli puolet kierrättää! Yhdessä meidän kanssa voit luoda sille uutta käyttöä erilaisina tuotteina ja näin kierrättää kanssamme!

 

Zero Waste Auntie Miieli®:n takana on aviopari, jonka arvot muutenkin elämässä ovat kiertotalous, vastuullisuus, taloudellisuus sekä ihmisläheinen kohtaaminen.

Hei, minä olen Miia.

 

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani tradenomi sekä tradenomi (ylempi amk). Toimin ennen yrittäjyyttä edelliset 7 vuotta it-alalla konsulttina. Kesällä 2022 lähdin tavoittelemaan kuitenkin nuoruuden haaveammattiani eli opiskelemaan artesaaniksi valmistuen toukokuussa 2023.

 

Opintojeni aikana perustin Akin kanssa yriyksen, joka perustuu vahvasti samoihin arvoihin kuin muutenkin meidän elämä eli kiertotalouteen ja vastuullisuuteen. Haluan omalta osaltani olla tekemässä meidän lapsillemme parempaa huomista valmistamalla itse em. periaatteisiin nojautuvia liike- ja henkilöstölahjoja. Meidän kanssamme voit olla varma, että myös sinä teet sillä lailla paremman huomisen!

 

Ps. Klikkaa viereistä kuvaani, niin pääset katsomaan Into Seinäjoen minusta tekemän Mä oon yrittäjä -videon!

Hei, nimeni on Aki.

 

Työskentelen tällä hetkellä Maiseri Oy:llä messurakentajana. Aiemmin en todellakaan ollut käsityöihminen, mutta Miia on saanut minut innostumaan käsillätekemisestä ja sitä kautta arvostukseni tätä alaa kohtaan on kasvanut. Messurakentaminenkin on mitä parhaimmillaan käsityötä, jossa messuosastot ja näyttelyt rakennetaan alusta lähtien asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

 

Meidän yrityksessämme vastaan mattokuljetuksista messuosastoilta työhuoneellemme eli otahan yhteyttä, mikäli ne kiinnostavat sinua ja yritystäsi! Tai haluat ehdottomasti oman messuosastosi maton meidän kautta kierrätettäväksi! Odotan sähköpostiasi!