Zero Waste Auntie Miieli®  on kiertotaloutta ja vastuullisuutta rehellisellä pohjalaisella asenteella!

Pääraaka-aineemme tuotteissa on neulahuopa, jota käytetään usein kestävyytensä vuoksi erilaisissa messu- ja näyttelytapahtumissa. Se on paloturvallinen, kestävä ja sen monet eri värit houkuttelevat asiakkaita. 

 

Yrityksen takana on aviopari, jonka arvot ovat pohjalaisessa elämänasenteessa: rehellisyydessä ja periksiantamattomuudessa. Lisäksi elämässämme ovat aina olleet vahvasti myös kiertotalous, vastuullisuus, taloudellisuus sekä ihmisläheinen kohtaaminen.

Hei, minä olen Miia.

 

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani tradenomi sekä tradenomi (ylempi amk). Toimin ennen yrittäjyyttä edelliset 7 vuotta it-alalla konsulttina. Kesällä 2022 lähdin tavoittelemaan kuitenkin nuoruuden haaveammattiani eli opiskelemaan artesaaniksi valmistuen toukokuussa 2023.

 

Opintojeni aikana perustin Akin kanssa yriyksen, joka perustuu vahvasti samoihin arvoihin kuin muutenkin meidän elämä eli kiertotalouteen ja vastuullisuuteen. Haluan omalta osaltani olla tekemässä meidän lapsillemme parempaa huomista valmistamalla itse em. periaatteisiin nojautuvia liike- ja henkilöstölahjoja. Meidän kanssamme voit olla varma, että myös sinä teet sillä lailla paremman huomisen!

 

Ps. Klikkaa viereistä kuvaani, niin pääset katsomaan Into Seinäjoen minusta tekemän Mä oon yrittäjä -videon!

Hei, nimeni on Aki.

 

Työskentelen tällä hetkellä Maiseri Oy:llä messurakentajana. Aiemmin en todellakaan ollut käsityöihminen, mutta Miia on saanut minut innostumaan käsillätekemisestä ja sitä kautta arvostukseni tätä alaa kohtaan on kasvanut. Messurakentaminenkin on mitä parhaimmillaan käsityötä, jossa messuosastot ja näyttelyt rakennetaan alusta lähtien asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

 

Meidän yrityksessämme vastaan pääsääntöisesti tarvikkeiden kuljetuksista työhuoneellemme eli otahan yhteyttä, mikäli messujen jälkeen sinua kiinnostaa neulahuopaisten messumattojen kierrätys meidän tavallamme! Odotan sähköpostiasi!