Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

Like Ikea
Like Ikea
Like Ikea
Like Ikea
Like Ikea
Like Ikea
Like Ikea
Luotu: 2023-09-07 / Muokattu: 2023-12-02
Likea eli Like Ikea, tilaustuote
Tuoteryhmä:
Tilaustuote
Hinta:
37,60€
Värivaihtoehdot:
Vaaleanharmaa, Tummanharmaa
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!

 

Iso kassi sopiva isomman tavaran kuljetukseen. Pohja paksumpaa messumattoa ja seinämät ohuempaa!  Painonapit päädyissä, joilla saa kassin suun suppuun.

 

Kassin koko n. 59 x 34 x 39 cm. Kantohihna on noin 15 cm korkeudella kassin yläreunasta. Mahdollisuus saada omalla nimikoinnilla (lisähinnasta).

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.