Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

-50% Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Luotu: 2023-03-12 / Muokattu: 2023-11-09
Mukialusta, monta värivaihtoehtoa
Tuoteryhmä:
Muut
Hinta:
0,82€1,63€
Värivaihtoehdot:
Kirkkaansininen, Musta, Pinkki, Oranssi, Tummanpunainen
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Mitä tapahtuu niille messumatoille, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla? Ne menevät tällä hetkellä polttojätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Me kuitenkin keksimme sille parempaa käyttöä niin, että sinäkin voit kierrättää niitä meidän kanssamme!

 

Tässä käytetyn messumaton siisteistä ylijäämäpaloista tehty mukialustat.

 

Paksummasta messumatosta pisaranmuotoiset. Sopii etenkin mukeille. Tukevampijalkainen lasi pysyy tämän päällä hyvin. Suojaa ihanasti myös pöytää kuumalta mukilta ;)

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.