Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

-50% olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
olanylilaukku
Luotu: 2023-06-16 / Muokattu: 2023-11-09
Olanylilaukku, tilaustuote
Tuoteryhmä:
Tilaustuote
Hinta:
8,69€17,38€
Värivaihtoehdot:
Royal Blue, Vaaleanharmaa, Kirkkaanpunainen, Kirkkaansininen, Kirkkaanvirheä, Tummanharmaa
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!

 

Tämä on kesän ehdoton ykkönen eli olanylilaukkku, joka ei paljon paina, mutta kännykkä, avaimet ja pieni kukkaro/lompakko kulkee mukanasi! Kassissa on 140 cm pitkä hihna eikä ainainsta laukun kiinnitysrumbaa. Silti käytössä tavarat pysyvät mukana ellet päätä tehdä ostoskadulla kärrynpyöriä :) 

 

Olanylilaukun koko 25 x 16 cm. 

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.