Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

Iso Sydän
Iso Sydän
Iso Sydän
Iso Sydän
Luotu: 2023-09-20 / Muokattu: 2023-10-13
Korvakorut: Iso Sydän
Tuoteryhmä:
Korut
Hinta:
7,18€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Siitä se idea sitten lähti! Eli oma mentorini hyvinvoinnissa on ollut Rouva Keto ja hänen innoittamanaan suunnittelin sydämelliset korvakorut. Niistä tuli kolmea eri kokoista/mallista. Tässä Iso Sydän eli roikkuva n. 8 cm korkeat korvakorut.

 

Pienimmistä kierrätysmateriaalin paloista syntyi korvakoruja yhdessä hopeanväristen teräksisten koukkujen ja renkaiden avulla. Lisäksi tietenkin roikkuvien korvakorujen ehdoton silikonitappi. Valmistaja on luvannut koukkujen olevan allergiaystävällisiä.

 

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.