Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteet sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

 

Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, toimitamme tuotteen sinulle valitsemallasi toimistustavalla.

 

Mikäli tuote on tilaustuote, aloitamme valmistuksen toivomassasi värissä ja lähetämme lopullisen laskun tuotteen mukana hyvitettynä jo maksettu summa.

 

Mikäli tuotteeseen tehdään toivomiasi muutoksia, peritään mallimuutokista lisäksi 30 €/tuote. 

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Omalla logolla varustetuissa liikelahjoissa ja erikoistoiveissa toivon yhteydenottoa etukäteen joko sähköpostitse tilaus@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773. Halutessasi saat tällöin siitä erillisen tarjouksen.

Iso Sydän
Iso Sydän
Iso Sydän
Iso Sydän
Luotu: 2023-09-20 / Muokattu: 2024-01-03
<> Korvikset: Iso Sydän
Tuoteryhmä:
Korut
Hinta:
9,50€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Siitä se idea sitten lähti! Eli oma mentorini hyvinvoinnissa on ollut Rouva Keto ja hänen innoittamanaan suunnittelin sydämelliset korvakorut. Niistä tuli kolmea eri kokoista/mallista. Tässä Iso Sydän eli roikkuva n. 8 cm korkeat korvakorut.

 

Pienimmistä kierrätysmateriaalin paloista syntyi korvakoruja yhdessä hopeanväristen teräksisten koukkujen ja renkaiden avulla. Lisäksi tietenkin roikkuvien korvakorujen ehdoton silikonitappi. Valmistaja on luvannut koukkujen olevan allergiaystävällisiä.

 

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.