Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

Kynäpussi_pun
Kynäpussi_pun
Kynäpussi kalenterin ympräille, punainen
Luotu: 2018-01-05 / Muokattu: 2023-11-09
Kynäpussi kalenterin ympräille, punainen
Tuoteryhmä:
Toimistotarvikkeet
Hinta:
11,71€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Mitä tapahtuu niille messumatoille, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla? Ne menevät tällä hetkellä polttojätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Me kuitenkin keksimme sille parempaa käyttöä niin, että sinäkin voit kierrättää niitä meidän kanssamme!

 

Tässä käytetyn messumaton siisteistä ylijäämäpaloista tehty kynäpussi.

 

Onko kynä aina hukassa, kun tarvitset kalenteria? Tämä avulla sinulla on aina kynä mukanasi ja lisäksi se pitää kalenenterisi kiinni, kun et sitä tarvitse.

 

Kynäpussiin mahtuu kolme kynää ja se kiinnittyy kalenterin ympärille joustavalla kuminauhalla. Kynäpussin suuaukko kääntyy kalenteria vasten ja näin ollen kynät pysyvät matkassa mukana, ja ne on helppo sieltä poimia vaikka yhdelläkin kädellä.

 

Sopiva A5-kokoiseen kalenteriin. Käytännöllinen myös tabletin kanssa.

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.