Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

PIkku Kassinen
PIkku Kassinen
Pikku Kassinen
PIkku Kassinen
Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Luotu: 2023-08-07 / Muokattu: 2023-11-10
Pikku Kassinen, vaaleanharmaa
Tuoteryhmä:
Laukut, pussit ja kukkarot
Hinta:
26,36€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Tämä on ostoskassin pikkusisarus!!! Tämä kassi on pituudeltaan lyhyempi, mutta silti tilava. Pikku Kassisessa - poiketen Ostoskassi 2.0:sta - on sisällä paksumpi matto antamassa pohjalle tukevuutta. Hihnat on vahvistettu kantokohdasta silikoniputkella ja edessä tasku, johon voi sujauttaa niin kestohedelmäpussit kuin pullonpalautusautomaatista tulleen kuitin. Kassi on varustettu Zero Waste Auntie Miieli®:n 3 x 3 cm:n logolla. Kassin tikkaukset ja ompeleet tehty harmaalla langalla.

 

Pikku Kassinen on leveydeltään 35 cm, korkeudeltaan 25 cm ja syvyydeltäänkin mojovat 17 cm. Kantohihna on noin 17 cm korkeudella kassin yläreunasta.

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.

 

Kierrätetty messumatto

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!