Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteet sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

 

Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, toimitamme tuotteen sinulle valitsemallasi toimistustavalla.

 

Mikäli tuote on tilaustuote, aloitamme valmistuksen toivomassasi värissä ja lähetämme lopullisen laskun tuotteen mukana hyvitettynä jo maksettu summa.

 

Mikäli tuotteeseen tehdään toivomiasi muutoksia, peritään mallimuutokista lisäksi 30 €/tuote. 

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Omalla logolla varustetuissa liikelahjoissa ja erikoistoiveissa toivon yhteydenottoa etukäteen joko sähköpostitse tilaus@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773. Halutessasi saat tällöin siitä erillisen tarjouksen.

Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Pikku Kassinen
Luotu: 2023-08-07 / Muokattu: 2024-04-02

Pikku Kassinen, t.harmaa pinkillä pohjalla

Tuoteryhmä:
Laukut, pussit ja kukkarot
Hinta:
34,90€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Tämä on kaikkien ostoskassien pikkusisarus!!! Tämä kassi on pituudeltaan normaaleja ostoskasseja lyhyempi, mutta silti tilava! Pikku Kassisessa on pohjassa paksumpi neulahuopa antamassa sille tukevuutta. Hihnat on vahvistettu kantokohdasta putkella ja edessä tasku, johon voi sujauttaa niin kestohedelmäpussit kuin pullonpalautusautomaatista tulleen kuitin. Kassi on varustettu Miieli®:n logolla. 

 

Tummanharmaassa mallissa tikkaukset on tehty harmaalla langalla. Pohja tässä kassissa on pinkki.

 

Pikku Kassinen on leveydeltään 35 cm, korkeudeltaan 25 cm ja syvyydeltäänkin mojovat 17 cm. Kantohihna on noin 17 cm korkeudella kassin yläreunasta.

 

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.