Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

Pilvenhattara
Pilvenhattara
Pilvenhattara
Pilvenhattara
Luotu: 2023-09-07 / Muokattu: 2023-11-09
Pilvenhattara -kynnysmatto, vaaleanharmaa
Tuoteryhmä:
Muut
Hinta:
5,67€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Pikkuinen matto oven ulkopuolelle. Muodoltaan kuin pilvenhattara. Pehmoinen, lämpöinen ja kuin pumpulia. Sopii vaikkapa työhuoneiden ovensuuhun, johon haluaa kuraiset, märät, likaiset tai ihan puhtoisetkin kengät jättää. Materiaalin kierrätyksestä huolimatta erittäin siisti!

 

Maton alla teippi valmiina, jolla sen voit kiinnittää lattiaan. 

Puhdistus kostealla pyyhkäisyllä. Maton leveys 55 cm ja syvyys noin 35 cm. 

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen.

 

Arvonlisäverollinen hinta 7 €.

 

Kierrätetty messumatto

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!