Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

Sukkapuikkosussu
Sukkapuikkosussu
Sukkapuikkosussu
Sukkapuikkosussu
Luotu: 2023-09-07 / Muokattu: 2023-11-15
Sukkapuikkosussu, 2 kpl
Tuoteryhmä:
Neulontatarvikkeet
Hinta:
7,58€
Värivaihtoehdot:
Kirkkaanpunainen, Tummanharmaa
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Sukkapuikkosussu pitää sukkapuikot näppärästi yhdessä niin, ettei silmukat pakene joka kerta kun työtä kuljettaa paikasta toiseen. Tämä sopii 20 cm pitkille sukkapuikoille ja maksmissaan 4 mm:n paksut puikot mahtuu varmasti sisälle.

 

Paketissa on kaksi sukkapuikkosussua eli kirkkaanpunainen ja tummanharmaa.

 

HUOM! Hintaan lisätään alv 24 %. Arvonlisäverollinen hinta 9,40 €.

Lähetyskulut 7 €/tilaus (Matkahuolto tai Posti). Yli 100 €:n tilauksien postitus ilmainen. Eli näillä postikuluilla tilaat muutakin! Tai käy nappaamassa omasi työhuoneeltani Seinäjoella.

 

Kierrätetty messumatto

Messumatot, jotka on levitetty messuilla ja näyttelyissä lattiaan eri osastoilla päätyvät tällä hetkellä poltettavaan energiajätteeseen, vaikka se on luokiteltu paloturvalliseksi materiaaliksi. Niistä voitaisiin kuitenkin kierrättää keskimäärin puolet. Me teemme niin ja niin sinäkin voit voit kierrättää niitä meidän kanssamme!