Zero Waste Auntie Miieli®

Ostoskori (0)
verkkokauppa

 

Tuotteiden hinnat näkyvät arvonlisäverottomina ja arvonlisävero (24 %) lisätään loppusummaan kassalla! Verkkokaupan tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku. Kun lasku on maksettu, aloitamme tuotteen valmistuksen toivomassasi värissä. Tuote toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tuotteesi on tilaustuote, lopullisesta maksettavasta summasta lähetetään erillinen lasku sähköpostitse tilauksen toimituksen jälkeen ja siinä hyvitetään jo aiemmin maksettu summa.

 

Yksilöllisiä taideteoksia on vain yksi kappale aina myynnissä, joten ne poistuvat valikoimasta aina sen mukaan kuin ne on myyty.

 

Mikäli haluat liikelahjan omalla logollasi tai haluat siihen jonkin muun erikoistoiveen, ota yhteyttä suoraan minuun joko sähköpostitse miia@miieli.fi tai puhelimitse 045 615 9773 saadaksesi siitä erillisen tarjouksen.

Kantapäättömät sukat
Kantapäättömät sukat
lankakori
VERKKOKURSSI: kantapäättömät sukat
Luotu: 2023-06-09 / Muokattu: 2023-11-09
VERKKOKURSSI: kantapäättömät sukat
Tuoteryhmä:
Muut
Hinta:
17,55€
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Kuvaus

Nyt myynnissä sukanneulonnan alkeiskurssi, jonka tuloksena olet neulonut itsellesi sukat!

 

Tämä kurssi sisältää lyhyet videot, joiden avulla muistellaan silmukoiden luominen, oikean ja nurjan silmukan neulominen sekä kolme vaihevideota, joissa opetellaan kantapäättömän sukan neulonta.

 

Kurssi sisältää myös materiaaleja, joiden avulla pääset alkuun eli vinkit sopivien neulepuikkojen ja langan valintaan. Lisänä löydät silmukkamäärätaulukon, jonka avulla voit muuttaa sukkien kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi.

 

Kurssin videoilla kerron yhden tavan neuloa sukat. Tapoja on useita, mutta en halua sekoittaa sinua kertomalla sinulle niitä kaikkia. Joten pitäydytään yhdessä ja opettelet sitten lisää harjaannuttuasi tässä!

 

Kaikki materiaali on käytössäsi 3 kuukautta siitä, kun olet saanut linkin kurssin videoihin. Kurssin videot on tarkoitettu vain yksityskäyttöön ja vain itsellesi. Kaikenlainen kopiointi on kielletty.

 

Tästä näet kurssimateriaalissa olevan yhden videon. Video on itse asiassa ns. ekstramateriaali, jota voit hyödyntää tarvittaessa.

 

Valitse ostosta tehdessäsi postitukseen "Nouto Seinäjoelta"

Hintaan lisätään alv 24 %